canada-goosejakkes.reismee.nl

Amelieriche love merk luxe Couture Lente/zomer 2012 reële succes

Amelieriche love merk luxe Couture Lente/zomer 2012 reële succes! Uit Hong Kong van senior ladies kledingmerk--'Amelieriche' 'luxe love', marge sinds Europese Paleis van een afgeveegd prachtige donkere geurige, in volledige Toon zelf-van de wens van de moderne stad in de, ingevuld klassieke luxe nieuwe adem, canada goose ze is Europese romantische poëtische van nieuwe mijnbouw- en interpretatie, romantische en nieuwe classicisme van perfecte combinatie, zeer zelf-, en noble en mysterie van nieuwe luxe leer is.
AMELIE merk benadrukt vrouwen van zachte contour vormgeven, maak uitgebreid gebruik van methoden zoals kant, borduurwerk, hand-ingericht, canada goose canadazich houden aan de kieskeurig kunst uit het oog te verplichten elk stukje kleding. Toegewijd aan het brengen van de beste luxe om Chinese vrouwen jurk in Europa ervaring, maakt alles in het werk te worden adviseur van de Chinese metropool mode de meest perfecte jurk merk en voorkeuren.
Aangezien het bedrijf 2006 met succes zal door aantal bits senior internationale merk (BCBG CHLOE GUCCI) kopen hand planning canadian goose verhoogde gevonden van beroemde ladies merk AMELIE China markt geïntroduceerd, en snel van in nationale alle grote lijn stad achtereenvolgens opende meer dan rechte kamp en de agent toegetreden winkel yilai, op grond van unieke producten voordeel en de uitstekende van servicemanagement, in industrie gemaakt heeft goede reputatie, en heeft moeten van de markt min bedrag. Kostuum en concept werd voorgesteld aan een geheel nieuwe internationale dat de oude beschaving van China samenleving, teweeggebracht door de jurk van het volk begon te herkennen charme. Vervolgens heeft 'AMELIE' een Chinese merk van haar echte identiteit 'extravagante liefde'.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!