canada-goosejakkes.reismee.nl

Korea vrouwen VOV2011 in de herfst en winter mode debuut nieuwe producten in Shanghai

24 Oktober in Taiwan-beursgenoteerde onderneming in Tainan (Cayman) groep van Crown (Shanghai) kleding bedrijf, na de succesvolle lancering van eigen merken Emely, Emely lieverd, deze tijd samen Korea nieuwe wereld International 'senior women's wear merken VOV' officieel in China dit najaar, Hisamitsu, canada goosePeking Shin Kong in Shanghai en Hangzhou yintai geopend. Merk gepubliceerd talrijke super model en erfgename streven samen in goed vertrouwen op die dag, een nieuwe mode feest schok zetten! VOV merken van ladies moest laten een diepe indruk in vele Koreaanse drama's, en onderworpen aan verschillende vrouwen hield, en werd beroemd voor haar Koreaanse drama van de geheime tuin van Korea ster Jin Shalang portret terug naar China voor de eerste keer.
VOV zal jurk in een beknoptere onderscheidende stijl begunstigd door Korea werkende vrouwen gelijk. Vandaag, VOV Sexy sexy, canada goose canada chique chique en moderne de moderne mode, slanke, dun slanke merk stijl in China, wordt beoogd te brengen zijn divers jurk stijl renderen meer wijdverspreide, vangen meer zoals wandelen in de voorkant van de trend van vrouwen. VOV merk kleding tot elegante materialen en zorgvuldige werk, vooruitstrevende ontwerp en heeft het effect van het cultiveren van iemands morele karakter, voor moderne vrouwen van de stad te maken van stijlvolle, eenvoudige, wil aankleden.


??Volgens de Young Joo, Cha VOV ontwerpers geïntroduceerd, eerste creatieve VOV retro lucht dit najaar, met een moderne interpretatie van klassieker, vol met diepe, rijke tinten van herfst, vintage zachte neutrale kleur en volledige seizoen sensatie van textuur van wolvilt en bont, tonen een volwassen en elegant. 'Het is alsof ik ben hedendaagse kleding en accessoires, met inbegrip van de van Gogh Percy Parijs van Franse kunst haar stichting blokken van kleur en lichte kleurenmix. canadian gooseIn dit kwartaal is VOV kleur vet dan voor elke voorafgaande kwartaal, monotone is gemengd met heldere kleuren. Donkere basiskleur gevoel voor mode en vrede is de combinatie van beide, sentimentele campagne wind met briljante kleur uit nieuwe ideeën te brengen. ”

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!