canada-goosejakkes.reismee.nl

CONATUS geopend een visueel feest--wie ze is?

Op 8 April 2011, CONATUS merk promotie en de herfst/winter 2011 nieuwe productreleases in de internationale ecologische tuin Hotel Dongguan canada goose canada Tangxia drie banshan hotel geopend worden zal, is CONATUS mysterie ongeveer te komen.

CONATUS nieuws conferentie zijn er een paar dagen, is begonnen voorbereidende werkzaamheden is al in volle gang. Verslaggevers getuige dat de receptie kamer elegant, en prachtige, gevuld met haastte zich door middel van keurige ober. Alsof te zien schoonheden zoals wolken, gasten cocktails geserveerd, de gasten droeg avondjurk zacht fluisteren, dit zal lijken te smakken Palace feest illusie. Vermelding gelegd met dikke rode tapijten, en grote teken merk, toen de rode loper hier voor ondertekening zal de gasten te voet. Mooie receptie site ook geregeld de binding van merk cultuur tentoonstelling, canada goose gasten kunnen proeven van de wijn en ontspannen pacing op en neer de stappen, lezing periode van accumulatie en ontwikkeling van merk veranderen, het lijkt dat het was een kunsttentoonstelling.

Het is gemeld dat tijdens deze conferentie, van Italië's fashion model CONATUS2011 nieuw in de herfst en winter mode presenteerde gasten één voor één, op een prachtige en unieke show op etappe perfect CONATUS van bekende, canadian goose elegante en romantische interpretatie van het merk connotatie. Elke deelnemer zal worden deze briljante botsing van kunst en mode, infectie en schok te presenteren, en genieten van een prachtige visuele feest, zal dit een nacht van de mode van CONATUS.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!