canada-goosejakkes.reismee.nl

Morse code MORSECODE NAT aangepaste high-end Vrouwenmode: kwaliteit en prijs van de dubbele verleiding

Natte aangepaste kleding is een hoge kosten hoge prestaties-de ultieme modus, wordt een traditioneel kledingstuk industrie die doen?
Wanneer kledingstuk industrie exploitanten aan kwesties van kosten, inventaris, marketing, dealers pijnigde wanneer van Fujian mens op middelbare leeftijd nooit een in de sector van een kledingstuk voet heeft is genegeerd industrie dogma, gewelfde uit het concept 'natte aanpassing', de kleding industrie keten stroomafwaarts element permutatie en combinatie weer, het grote aantal fel loyale fans in een korte tijd winnen. De zogenaamde 'natte-custom', wordt een traditioneel kledingstuk industrie die doen?

Op 18 augustus, stelt Twitter gebruikers een kameel kasjmier winter kleren jas foto, 'motregen zakt drop' naar de 'gekke naaister' aanbevelen voor de stijl, de-responder. 'Mad naaister' Zhang Congbin, oprichter van wachtwoord is Guangzhou kledingstuk beperkt. Hij vond in een kwestie van dagen, zijn er honderden blog vrienden ook geïnteresseerd in deze jas zijn, besloten om de aanbevelingen aannemen, 'roepen'.

Getrokken uit de tekeningen van het ontwerp, nam op zoek naar stoffen, maakte de eerste een-achtige kleding, minder dan tien dagen. Dag, deze jas elke code nummer-achtige kleding hebben zijn opgehangen op opslagplanken in de jurk van het wachtwoord. Ondertussen, de officiële website begon ook een boeking te aanvaarden. De meest aantrekkelijke is de prijs, volgens Zhang Congbin de 'natte aanpassing' concept, kleding alleen laden per de prijs van het item 'kosten + commissies'. Aan deze lijst prijs van $ 894 eigenlijk te koop op $ 709 kasjmier jassen, bijvoorbeeld, de prijs componenten: stof en uitputtingsslag kost $ 454 + operationele kost $ 100 + $ 140 + Development Commission $ 200, kunnen klanten zelfs in manchetten, kraag op de stof en het ontwerp van de 'zelfhulp en match' prijzen neer aan $ 100-150.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!