canada-goosejakkes.reismee.nl

Korea de slijtage van vrouwen VOV2011 in de herfst en winter mode debuut nieuwe producten in Shanghai

VOV-jurk in eenvoudige onderscheidende stijl door de Korea werkende vrouwen gelijk. Vandaag, VOV Sexy sexy, Chic-Chic verfijnde, moderne de modus mode, slanke, dun slanke merk stijl in China, wordt beoogd te brengen van de stijl van de uiteenlopende jurk maken meer wijdverspreide, vangen meer populaire trend van de wandeling voor vrouwen. VOV merk kleding aan elegante materialen, zorgvuldige vakmanschap, avant-gardistisch design en zelfontplooiing heeft effecten, gebouwd voor de stad moderne vrouwen mode, eenvoudige, zou aankleden.

Volgens VOV ontwerpers Young Joo, Cha inleiding, VOV eerste innovatie retro lucht dit najaar, met een moderne interpretatie van klassieker, vol met diepe, rijke kleuren van de herfst, retro, zachte neutrale kleuren en texturen van wolvilt en bont volledige van seizoensgebonden verstand, volwassen en elegante tonen. 'Het is alsof ik hedendaagse kleding ben en accessoires, met inbegrip van de van Gogh-Perot haarstijl van kunst gemaakt door de Fransen in Parijs, de basiskleur met grote blokken kleurenmix van felle kleur. In dit kwartaal is VOV nadrukkelijker dan voor enige eerdere kwartaal, mashup monotone met heldere kleuren. Donkere basiskleur gevoel voor mode en vrede is de combinatie van beide, emotionele verkeer van wind met briljante kleuren met nieuwe. ”
24 Oktober in Taiwan-beursgenoteerde onderneming in Tainan (Cayman) groep van Crown (Shanghai) kleding bedrijf, na de succesvolle lancering van eigen merken Emely, Emely lieverd, deze tijd samen Korea nieuwe wereld International 'senior women's wear merken VOV' officieel in China dit najaar, Hisamitsu, Peking Shin Kong in Shanghai en Hangzhou yintai geopend. Merk gepubliceerd talrijke super model en erfgename streven samen in goed vertrouwen op die dag, een nieuwe mode feest schok zetten! VOV merken van dames moest laten een diepe indruk op vele Koreaanse drama, en zijn onderworpen aan verschillende vrouwen favoriet, en werd beroemd voor haar Koreaanse drama van de geheime tuin van Korea ster-Jin Shalang portret terug naar China voor de eerste keer.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!