canada-goosejakkes.reismee.nl

Australië women's wear merk voor altijd nieuwe lente/zomer 2011, Australië nieuw merk "Shanghai roos" serie LookBook

Australië de slijtage van vrouwen merken, Australië voor altijd nieuw is een nieuwe merk mode kleding en accessoires merk, in Australië werd opgericht in Melbourne. Voor altijd nieuwe ladies aandacht te belichamen van de vrouwelijke schoonheid, geïnspireerd door de globalisering trend van mode, kunst, muziek en drama is voor altijd nieuwe Australië een van de snelst groeiende merk, voor altijd nieuwe registreert in het einde van 2006, nu heeft meer dan 7 landen 111 winkels. Sommige mensen noemen hen Australië van h & M, bij de aanblik van hun kleren, ook voelde hetzelfde omdat hun ontwerp echt zeer ruim is, er veel keuzes zijn en stijl een t-norm is.

Activiteit finale, het dragen van een avond eifini verjaardag van de film ster Miss Shengyi Huang spraken over gevoelens en indrukken van eifini de slijtage van vrouwen---'elegance, zelfvertrouwen, romantische, samen met de aard en knappe', filmster heer Dawei Tong ook uitgedrukt voor de toekomstige ontwikkeling van de eifini wensen laatst gezien.

Eifini is een Chinese merk van dames. Sierlijke en vol vertrouwen, natuurlijk EIFINI gehouden duwen merk van ziel. EIFINI van de merknaam is afgeleid van drie woorden van Engels afkortingen. Een lange tijd, eifini en Frankrijk modeontwerpers en internationale beroemde design firm in nauwe samenwerking, vertrouwen en elegante stijl eenvoudige, natuurlijke interpretatie van de Chinese dames mode. Yi Fuli drong erop aan dat ontwerpt kleding collocatie ruimte genoeg om te voldoen aan de moderne stedelijke vrouwen zich te concentreren op onafhankelijke persoonlijkheid, levenskwaliteit nastreven, hebben betrekking op vers en stijlvolle dingen in eenvoudige manier levensstijl.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!