canada-goosejakkes.reismee.nl

Lee da Hae in hand, Korea vrouwen jurk: Mary Lin betrad de Chinese markt

Vandaag zullen in Korea hete populaire actrice Lee da Hae, de dubbele identiteit van het merk advocaten en merk planners, handen ineen in Korea bekend women's wear merken 'malimelin (Marie Mullin)' officieel in de Chinese mode.

Malimelin (Marie Mullin) is het merk van de stijl: beknopte exquise, mode en vrouw vol van persoonlijkheid. Zoete en aangename verschijning, temperament en verse mode Lee da Hae het beeld op het scherm kunnen worden omschreven als de veranderende, u kunt perfect aantekening malimelin (Marie Mullin) merk zin. Deelname aan mode Ontwerpwerk, malimelin (Marie Mullin) Vice President Xu Minning geprezen Lee da Hae 'heeft een unieke persoonlijkheid en mode unieke combinatie van kracht, zelfs de malimelin (Marie Mullin) professionele ontwerpers alle dierbaar is! 'En Lee da Hae op de mode voet aan wal zette in China hebben hun eigen unieke ervaring:' jurk is mooi en ik hou van China een andere manier om te communiceren. Zeer verheugd te kunnen toetreden handen met Mary Lin, kledingstuk, voor de media, en de schoonheid van Chinese vrouwen hebben een meer intieme vorm van communicatie. ”

Tot in de herfst, malimelin (Marie Mullin) lancering 'Lee da Hae x malimelin' serie van herfst en winter vol van producten. Officieel geïntroduceerd ditmaal, China was Korea bijgevuld de vrouwen van de populairste sterren producten, met inbegrip van: lederen jas, leren jacks, japon en Lee da Hae, uitgeroepen tot jeans series: 'zee JEAN'.

Malimelin (Marie Mullin) 2011 Winter ontwerp bont. Profiel van minimalistische ontwerp markeren de Oosterse vrouwelijk lichaam lijnen, en aan vrouwelijke metalen decoratie, bont en andere populaire elementen van de vlag voor de Chinese vrouwen bracht een geheel nieuwe reeks van Korea mode.


Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!