canada-goosejakkes.reismee.nl

Viscap langzaam VISCAP2012 onthulde het China mode week exclusieve strand zon ingeschreven romantische herinneringen


De middag zon charme en zachte zeewind lichte aanval, vatten, rok, genieten van strand dode sexy, gegraveerde warme herinneringen. Op 27 oktober 2011 tonen VISCAP met 'romantische tuinen door de zee' als thema, prachtige lente met grote Italiaanse sexy houding te bloeien in de China fashionweek in het werkgebied, een gezellig en romantisch verhaal van het strand-schoonheid.

VISCAP LADIES
Deze dame VISCAP seizoen zal blijven verleden elegante, stijlvolle, elegante en lichtjes laag profiel sexy elementen daarvan, in de details van een compromisloze levering schoonheid en mode uit de inside out ervaring. Alle favoriete modieuze stad vrouwen, kan overeenkomen met zijn eigen stijl van de mode modellering, markeren de unieke smaak van gevoel voor mode.

Eerste serie: Sue wat zal gebeuren de elegantie elegante dame
Geïnspireerd door 60 's Europese parvenu nostalgische mode. VISCAP vol traditionele romantische stijl, vloeiende heldere lijn het uitsnijden van de algehele vorm van de oude zin van ontwerp vorm-Grace Kelly nobele beeld van een zachte en sierlijke jonge vrouw. Kleur, warme toon van affiniteit, in levendige groene herauten op de verwachtingen en aspiraties voor is volledige neonatale in het vroege voorjaar.

Tweede serie: de Romantisch Rijn SEASIDE melodie
Ontwerper van naar endorsers Europese voor inspiratie, gebouw gesymboliseerd, vrijheid, gratis en eenvoudig en elegant 'de Romantisch Rijn' serie. Sloeg in de endorsers Marine elementen waren de ontwerpers vakkundig en een groot aantal interessante patronen zoals renovatie afdrukken integratie, samen met de rijke tinten van blauw voor dit seizoen de mode voegde een sterke geur van de zee.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!