canada-goosejakkes.reismee.nl

Weigena zijde ladies interpretatie van zes tinten in de herfst- en wintermaanden dode sexy v · GRAS jurk, vallen 2011 nieuwe

Na jarenlange ervaring, Nanjing weigena v · GRAS temperament hart van vrouwen jurk is een 'lifestyle' merk geworden. Elk stuk invasie 'beknopte zonder het gevoel van te verliezen' ontwerpen intelligentie. V· GRASS2011 herfst nieuwe nog met 'elegantie en eenvoud' voor de geest van de main line, interpretatie zes tinten in de herfst en winter dode sexy, Toon v · GRAS vrouwen binnen en buiten-in goede geest.

Op hetzelfde moment, v · GRAS 'structuur', markeren de unieke esthetische smaak van zijn eigen. Op de kleur, in een verscheidenheid van zuiverheid, lichtheid, color matching, vertrekt kleur Vrouwenmode, elegante temperament. Zes kleur perfecte uitdrukking van design inspiratie; Kies een van de meest 'kwaliteit' van de stof, in het productieproces van compromisloze, overgebracht haar als een 'merk' van geloof en inzet. Ondertussen, de vooringenomen lijn structureren en versterken, door middel van gedetailleerde proces uit de hele shape instellen. Jas en broek stijl segmentatie structureren met behulp van innovatieve, zoals dubbel-plooi beroerte proces, het gevoel van lijn, waardoor rijke visual verhogen. V· GRAS 'neerslaan wijsheid · confided classic' ontwerpfilosofie voor het een evenwicht te vinden tussen de Golf van populaire en klassieke elementen grijpen, gloed met stevige, vers vitaliteit, strekt zich uit van de mode.

Blijvende Leopard in de late herfst en winterseizoen zal blijven hun weg gaan, 'shades of val op over Cafe rijstnoedels' brak de traditionele en charmante voor zijn bloeiende uit een bekende elegantie, ontwerp van zachte convergentie onderwerpen maken intellectuele erfgename ventilator. Deze serie zal worden vers en zachte kleuren in de Luipaard patroon, onderscheidend visuele sensatie brengen. Verbetering van de kwaliteit van de luxe stoffen en verfijnde afstemmen van een moment, is de eerste keuze van de elegante sfeer.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!